S dýní a bez lepku - to je dokonalá kombinace pro velmi sytou, ale zároveň lehkou snídani vhodnou pro každého. S těmito palačinkami, které vám usnadní vstávání i po náročných večerech, je to možné.
Vegetariánská
Pescetariánská
Omnivorózní
Suroviny
Bramborový škrob
70 g
Dýně
100 g
Vejce
3
Prášek do pečiva
1 sáček
Syrup z agáve
50 g
Kokosové mléko
80 ml
Pražené mandle
50 g
Lesní plody
150 g
Cukr
30 g
Postup
1.
Dýni nastrouhejte najemno do mísy.
2.
Přidejte vejce, cukr a bramborový škrob.
3.
Přidejte droždí, kokosové mléko a promíchejte.
2.
3.
4.
Nalijte vodu do příslušného prostoru uvnitř trouby.
5.
Nastavte troubu na funkci Pečivo.
6.
Pomocí štětce vymažte misku olejem a vložte ji do trouby.
4.
5.
6.
7.
Po dosažení teploty misku vyjměte a směs na ni nalijte naběračkou, přičemž vytvořte 6 malých placek.
8.
Vložte zpět do trouby a pečte asi 8 minut.
9.
Po upečení vyjměte z trouby.
7.
8.
9.
10.
Dejte na talíře a ozdobte bobulemi.
11.
Podávejte s agávovým sirupem, sušeným ovocem a lesními plody.