S dýní a bez lepku - to je dokonalá kombinace pro velmi sytou, ale zároveň lehkou snídani vhodnou pro každého. S těmito palačinkami, které vám usnadní vstávání i po náročných večerech, je to možné.
Suroviny
- Bramborový škrob 70 g
- Dýně 100 g
- Vejce 3
- Prášek do pečiva 1 sáček
- Syrup z agáve 50 g
- Kokosové mléko 80 ml
- Pražené mandle 50 g
- Lesní plody 150 g
- Cukr 30 g
Postup
1. Dýni nastrouhejte najemno do mísy.
2. Přidejte vejce, cukr a bramborový škrob.
3. Přidejte droždí, kokosové mléko a promíchejte.
2.
3.
4. Nalijte vodu do příslušného prostoru uvnitř trouby.
5. Nastavte troubu na funkci Pečivo.
6. Pomocí štětce vymažte misku olejem a vložte ji do trouby.
4.
5.
6.
7. Po dosažení teploty misku vyjměte a směs na ni nalijte naběračkou, přičemž vytvořte 6 malých placek.
8. Vložte zpět do trouby a pečte asi 8 minut.
9. Po upečení vyjměte z trouby.
7.
8.
9.
10. Dejte na talíře a ozdobte bobulemi.
11. Podávejte s agávovým sirupem, sušeným ovocem a lesními plody.
10.
11.