Recept, který vám zabere nějaký čas, ale umožní vám chvíli příjemné introspekce s vynikajícím gastronomickým výsledkem.
Suroviny
- Listové těsto 250 g
- Dýně 200 g
- Kozí sýr 100 g
- Směs hub 100 g
- Vařené kaštany 50 g
- Med 4 čajové lžičky
Postup
1. Listové těsto tence rozválejte.
2. Nakrájejte jej na čtverce o straně asi 10 cm.
3. Formy vyložte čtverci z listového těsta.
1.
2.
3.
4. Nakrájejte dýni na kostky.
5. Naaranžujte dýni do formiček.
6. Přidejte nakrájené houby a nasekané vařené kaštany.
4.
5.
6.
7. Přidejte kozí sýr.
8. Povrch pokapejte medem.
9. Posypte nasekanými vlašskými ořechy.
7.
8.
9.
10. V nabídce trouby zvolte funkci Cook4, nastavte čas na 30 minut a spusťte vaření.
11. Plech s formami položte na úroveň 1 a krůtí plátky, bramborové placky a koláč na ostatní úrovně.
12. Po upečení podávejte minikoláče, koláč nechte vychladnout a krůtí a bramborové koláče nechte teplé, abyste je mohli podávat jako druhý chod.
10.
11.
12.
13. Minkoláče vyndejte z forem a ozdobte je vánočními ozdobami.
13.