Voda, vitamíny a kalorie: čerstvé sezónní ovoce je jednou z klíčových složek letní pohody a energie.
Suroviny
- Ananas 1
- Malin 150 g
- Bobulí goji 30 g
- Vlašských ořechů 50 g
- Čerstvé máty 1 větvička
Postup
1. Nožem odstraňte listy z ananasu.
2. Pomocí vykrajovače vyjměte středové jádro a rozkrájejte.
3. Rozkrojte kousky na polovinu a vložte je do parního hrnce.
1.
2.
3.
4. Přidejte bobule goji a 100 ml vody.
5. Vložte do trouby a zvolte funkci Dual Steam.
6. Nastavte dobu vaření na 9 minut a spusťte program.
4.
5.
6.
7. Mezitím rozmačkejte maliny vidličkou, oloupejte vlašské ořechy a rozdrťte je.
8. Ananas podávejte s rozmačkanými malinami a ozdobte nasekanými vlašskými ořechy a lístky čerstvé máty.