Moderní, lahodná rybí polévka vařená v páře podávaná s chutnou chlazenou smetanou. Pokrm s mnoha různými chutěmi, přesto příjemně lehký a vyvážený.
![Moderní Rybí Polévka ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/11f98c68-4b61-4112-b8fc-1e58cf5f843a/jsind9/std/400x0/704c092b-modern_fish_soup-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Suroviny
- Obří červené krevety 4
- Očištěné chobotnice 50 g
- Čerstvý tuňák 50 g
- Filet z mořského ďasa 200 g
- Mušle 200 g
- Lastury 200 g
- Bazalka 2 listy
- Majoránka 2 listy
- Salátová rajčata 200 g
- Piniové oříšky 1 lžíce
- Růžový pepř 1 lžíce
- Extra panenský olivový olej 3 lžíce
- Bílý pepř špetka
Postup
1. Cherry rajčátka rozkrojte na poloviny a vložte do mísy s piniovými oříšky, olejem, bazalkou, solí a pepřem. Vše rozmixujte a dejte stranou.
2. Tuňáka nakrájejte nožem najemno, abyste získali tatarák, a dejte stranou.
3. Naplňte dno parního hrnce vodou až po uvedenou úroveň. Přidejte zbývající bazalku, majoránku a růžový pepř a vložte hlubší koš.
4. Do koše vložte mušle a lastury, přikryjte je mezikusem, dolijte vodu až po uvedenou hladinu a vložte druhý nejnižší koš.
5. Do koše vložte ryby a uzavřete jej víkem pařáku.
6. Na dno talířů nalijte rajčatový krém a přidejte dušené ryby.
7. Přidejte vyloupané korýše a ozdobte bylinkami rozmixovanými v oleji a jedlými květy v kontrastních barvách.